Trump ostal brez elitnega športnega dogodka

Foto: Epa
Foto: Epa
PGA America je odločitev sprejela na podlagi sredinih dogodkov, ko so Trumpovi privrženci vdrli v kongres
Oglej si celoten članek

Odhajajoči predsednik Združenih držav Amerike Donald Trump je ostal brez pravic do organizacije enega od štirih največjih golfskih turnirjev. Po neredih njegovih pristašev v Washingtonu je združenje PGA America sporočilo, da novo Trumpovo igrišče v New Jerseyju ne bo gostilo prvenstva PGA leta 2022, poročajo tuje agencije.

PGA America je svojo odločitev, da odvzame turnir Trumpovemu igrišču v Bedminstru v zvezni državi New Jersey, podalo na podlagi sredinih dogodkov, ko so Trumpovi privrženci vdrli v kongres. Nadomestno lokacijo za turnir še iščejo.

Je pa predstavnik Trumpove organizacije, ki se ukvarja predvsem z nepremičninskimi posli in upravlja hotele ter golfska igrišča, v pogovoru za ABC News povedal, da gre pri tem za kršitev pogodbe, ki je v nasprotju z zakonom.

Po izvolitvi na mesto predsednika ZDA je Donald Trump, kljub drugačnim obljubam še vedno lastnik organizacije, upravljanje podjetja predal v roke sinovoma Ericu in Donaldu mlajšemu.

Foto: Epa Donald Trump in golf

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.