Tsonga odpovedal nastop v New Yorku

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoz Jo-Wilfried Tsonga je zaradi poškodbe kolena odpovedal udeležbo na zadnjem grand slamu sezone za OP ZDA.
Oglej si celoten članek

Osmi igralec sveta Jo-Wilfried Tsonga še vedno ni okreval po poškodbi kolena, zaradi katere je moral predati obračun drugega kroga v Wimledonu. Francoz se je zato odločil, da ne bo potoval v New York, kjer se 26. avgusta začenja OP ZDA.

''Neumno bi bilo igrati, če vem, da nimam možnosti, ker nisem dovolj pripravljen,'' je povedal Tsonga in dodal: ''Poskrbeti moram zase in zagotoviti, da bom ponovno stoodstoten. Zdravniki so mi povedali, da bo trajalo pet mesecev, da se bo poškodba povsem zacelila.''

Branilec naslova v Flushing Meadowsu je Britanec Andy Murray, stavnice pa največ možnost za zmago pripisujejo še Novaku Đokoviću in Rafaelu Nadalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.