Tu sem zaradi Mourinha in Fàbregasa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Španski napadalec je v četrtek sklenil svoj prestop iz Barcelone v Chelsea.
Oglej si celoten članek

Pedro je po več letih uspešnega igranja za Barcelono v četrtek dokončno prestopil v Chelsea, čeprav se je zdelo, da bo postal novi član Manchester Uniteda. Za 28-letnika, ki je s Katalonci osvojil kar 20 lovorik, so Londončani odšteli 30 milijonov evrov.

"Odlično je biti tukaj. Mourinho je eden glavnih razlogov, zakaj sem tukaj. Nekajkrat me je poklical in mi dejal, da me potrebuje, da bi naredil ekipo močnejšo. Osvajal je naslove, kjerkoli je bil. Res se veselim igranja pod njegovim vodstvom in upam, da bomo osvajali lovorike," je za Chelseajevo spletno stran dejal Pedro.

Na Stamford Bridgu se bo napadalec spet lahko družil s Cescom Fàbregasom. "Govoril sem s Cescom. Sva dobra prijatelja. Vedel sem, da se bom tukaj počutil kot doma in on je bil eden glavnih razlogov za moj prihod. Gre za odličnega igralca, ki ima briljantno vizijo in se dobro povezuje z ostalimi napadalnimi igralci. Vem, da bova dobro sodelovala in komaj čakam, da spet zaigrava skupaj."

"Že prej sem v reprezentanci igral z Diegom Costo in Azpilicueto, tako da se tukaj počutim domače. Naredil bom vse, da bomo zmagovali. Barceloni sem pomagal do lovorik in to želim delati tudi pri Chelseaju," je zaključil napadalec s Kanarskih otokov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.