Šport > Nogomet
20 ogledov

Tu sem zaradi Mourinha in Fàbregasa

Pedro Profimedias
Španski napadalec je v četrtek sklenil svoj prestop iz Barcelone v Chelsea.

Pedro je po več letih uspešnega igranja za Barcelono v četrtek dokončno prestopil v Chelsea, čeprav se je zdelo, da bo postal novi član Manchester Uniteda. Za 28-letnika, ki je s Katalonci osvojil kar 20 lovorik, so Londončani odšteli 30 milijonov evrov.

"Odlično je biti tukaj. Mourinho je eden glavnih razlogov, zakaj sem tukaj. Nekajkrat me je poklical in mi dejal, da me potrebuje, da bi naredil ekipo močnejšo. Osvajal je naslove, kjerkoli je bil. Res se veselim igranja pod njegovim vodstvom in upam, da bomo osvajali lovorike," je za Chelseajevo spletno stran dejal Pedro.

Na Stamford Bridgu se bo napadalec spet lahko družil s Cescom Fàbregasom. "Govoril sem s Cescom. Sva dobra prijatelja. Vedel sem, da se bom tukaj počutil kot doma in on je bil eden glavnih razlogov za moj prihod. Gre za odličnega igralca, ki ima briljantno vizijo in se dobro povezuje z ostalimi napadalnimi igralci. Vem, da bova dobro sodelovala in komaj čakam, da spet zaigrava skupaj."

"Že prej sem v reprezentanci igral z Diegom Costo in Azpilicueto, tako da se tukaj počutim domače. Naredil bom vse, da bomo zmagovali. Barceloni sem pomagal do lovorik in to želim delati tudi pri Chelseaju," je zaključil napadalec s Kanarskih otokov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.