Tudi Dragić podal mnenje o nadaljevanju sezone

Foto: Epa Goran Dragić
Konec julija naj bi se sezona nadaljevala.
Oglej si celoten članek

Kar nekaj NBA košarkarjev se ne strinja z nadaljevanjem sezone, med najbolj glasnimi je zvezdnik ekipe Brooklyn Nets Kyrie Irving, ki sicer zaradi poškodb v tem letu ni veliko igral. Med drugače mislečimi je nekdanji kapetan slovenske reprezentance, ki si želi igrati, če bo vse skupaj dovolj varno.

NBA igralci naj bi se sicer zbrali v Disney Worldu v Orlandu na Floridi, kjer bodo konec julija v zaprtem okolju za vse ostale začeli igrati tekme.

"Smo košarkarji, želimo si tekmovati. Seveda, če bo poskrbljeno za varnost vseh, ki se bodo znašli v mehurčku. Če bo tako, je vse OK," je za Local 10 Sports dejal Goran Dragić in dodal, da se njegovi soigralci strinjajo z načrti vodstva lige o ponovnem zagonu.

Razkril razlog Radikalen predlog NBA zvezdnika: "Sem proti nadaljevanju!"

Slovenski organizator igre še vedno trenira individualno v prostorih kluba. Sam trenira na enem koncu dvorane, na drugem je nekdo od njegovih soigralcev, stika nimata. To naj bi se kmalu spremenilo.

Dragić je prepričan, da bodo pri Miamiju hitro našli pravo kemijo na igrišču, saj so doslej skupaj odigrali preko 60 tekem v tej sezoni. Pri Vročici so se v končnici pripravljeni boriti za najvišje uvrstitve. "Imamo veliko mladih košarkarjev, ki jih ni strah. Imamo lepo mešanico mladih in veteranom. Imamo vse, kar potrebujemo," je pred nadaljevanjem optimističen Dragić.

Miami je pred prekinitvijo zbral 41 zmag in 24 porazov ter je v vzhodni konferenci zasedal 4. mesto. Boljše razmerje so imeli Milwaukee (53-12), aktualni prvak Toronto (46-18) in Boston (43-21). Z razmerjem 39-26 Vročici sledita Indiana in Philadelphia.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.