Šport > Košarka
918 ogledov

Tudi Dragić podal mnenje o nadaljevanju sezone

Goran Dragić Epa
Konec julija naj bi se sezona nadaljevala.

Kar nekaj NBA košarkarjev se ne strinja z nadaljevanjem sezone, med najbolj glasnimi je zvezdnik ekipe Brooklyn Nets Kyrie Irving, ki sicer zaradi poškodb v tem letu ni veliko igral. Med drugače mislečimi je nekdanji kapetan slovenske reprezentance, ki si želi igrati, če bo vse skupaj dovolj varno.

NBA igralci naj bi se sicer zbrali v Disney Worldu v Orlandu na Floridi, kjer bodo konec julija v zaprtem okolju za vse ostale začeli igrati tekme.

"Smo košarkarji, želimo si tekmovati. Seveda, če bo poskrbljeno za varnost vseh, ki se bodo znašli v mehurčku. Če bo tako, je vse OK," je za Local 10 Sports dejal Goran Dragić in dodal, da se njegovi soigralci strinjajo z načrti vodstva lige o ponovnem zagonu.

kyrie irving Razkril razlog Šport Radikalen predlog NBA zvezdnika: "Sem proti nadaljevanju!"

Slovenski organizator igre še vedno trenira individualno v prostorih kluba. Sam trenira na enem koncu dvorane, na drugem je nekdo od njegovih soigralcev, stika nimata. To naj bi se kmalu spremenilo.

Dragić je prepričan, da bodo pri Miamiju hitro našli pravo kemijo na igrišču, saj so doslej skupaj odigrali preko 60 tekem v tej sezoni. Pri Vročici so se v končnici pripravljeni boriti za najvišje uvrstitve. "Imamo veliko mladih košarkarjev, ki jih ni strah. Imamo lepo mešanico mladih in veteranom. Imamo vse, kar potrebujemo," je pred nadaljevanjem optimističen Dragić.

Miami je pred prekinitvijo zbral 41 zmag in 24 porazov ter je v vzhodni konferenci zasedal 4. mesto. Boljše razmerje so imeli Milwaukee (53-12), aktualni prvak Toronto (46-18) in Boston (43-21). Z razmerjem 39-26 Vročici sledita Indiana in Philadelphia.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice