Šport > Košarka
2791 ogledov

Jokić po koronavirusu skoraj neprepoznaven

Nikola Jokić Profimedia
Navijači Denverja ne morejo verjeti.

Kar nekaj navijačev Denverja se je ob prisilnem odmoru, NBA košarkarji ne igrajo od sredine marca, nekoliko balo v kakšnem stanju se bo pod ameriške obroče vrnil center Nikola Jokić. Ta je svoje privržence resnično šokiral, a tokrat v pozitivnem smislu. Na posnetku, ki je hitro zaokrožil med navojači Denverja, je namreč opaziti, da je odlični Srb izgubil kar nekaj kilogramov.

"Res je. Jokić ima trebušne mišice. Po prihodu v NBA je nabiral kilograme, zdaj pa je to vse izgubil. Čudno ga je videti takšnega, fizično izgleda boljše, premika pa se fantastično," je novo Jokićevo podobo navdušeno komentiral eden od vodilnih mož Denverja Tim Connelly in dodal: "Poslal mi je fotografijo. Ni imel majice. Ima trebušnjake. Tega do zdaj nisem videl pri njem."

"Želim si, da bi moja karantena potekala tako kot Jokićeva," pa je dejal eden izmed ljubiteljev košarke.

A Nikola Jokić ni edini član Nuggets, ki je naporno treniral pred nadaljevanjem lige v Orlandu. Tako se je v Coloradu v zadnjih dneh potil slovenski reprezentant Vlatko Čančar:

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice