Šport > Košarka
918 ogledov

Tako se zdaj trenira v Dallasu

Boban Marjanović in Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
"V Disneylandu ne bo slabo."

Vodilni možje lige NBA so napovedali, da se bo sezona severnoameriške profesionalne košarke nadaljevala 31. julija v zabavališču Disneyland v Orlandu na Floridi.

"Ne predstavljam si, kako bo vse skupaj izgledalo, a verjamem, da bo nekako podobno svetovnemu prvenstvu," je izjavil center Dallasa Boban Marjanović. "Na splošno v ligi NBA razmišljajo o vseh podrobnostih. Tako bo zagotovo tudi tokrat. Vsi bomo skupaj, videvali se bomo tudi zunaj igrišč. V Disneylandu sigurno ne more biti slabo," pravi srbski soigralec Luke Dončića.

Nadaljevanje sezone Šport Če ste upali, da boste naleteli na Dončića, ste se zmotili

Ta je še pojasnil, kako trenutno potekajo treningi pri Mavericks: "Vse je načrtovano do malenkosti. Od nošenja mask, izogibanja kontaktov in tako naprej. Pred vstopom v dvorano ti izmerijo temperaturo, zunaj moraš pustiti obutev v kateri si prišel na trening. Z njo ne smeš vstzopiti v vadbeni center. Takoj ko končaš vaditi na kakšni telovadni napravi, jo dezinficirajo. Tudi za pravilno oddaljenost je poskrbljeno. Istočasno lahko trenirajo štirje igralci. Nekdo teče, drugi meče na koš, tretji je na trenažni napravi, četrti dela na skoku in nato se zamenja postaja. En trener je zadolžen za enega igralca, ni nobenih stikov."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice