Incident: Hrvaški zvezdnik moral zapustiti SP

Foto: Epa nikola kalinić ivan presišić
Hrvaški zvezdnik je zapustil prizorišče svetovnega prvenstva.
Oglej si celoten članek

Hrvaški napadalec Nikola Kalinić, ki kot posojeni nogometaš Fiorentine igra za AC Milan, je zapustil svetovno prvenstvo v Rusiji, poročajo hrvaški mediji. 

O favoritih "Favorit je Brazilija, navijali bomo za Hrvate"

Po neuradnih informacijah naj bi bilo prvenstva zanj konec, hrvaški selektor Zlatko Dalić pa bo po novem lahko računal le na 22 nogometašev.

Hrvaški zvezdnike je po neuradnih informacijah kršil pravila reprezentančne discipline in se nerimerno vedel, zato je na zahtevo selektorja Dalića moral predčasno spakirati kovčke.

Nekaj podobnega se je leta 2002 v Južni Koreji zgodilu Zlatku Zahoviću po sporu s takratnim selektorjem Srečkom Katancem.

Zavrnil vstop v igro?

Selektor Dalić je želel pet minut pred koncem uvodne tekme z Nigerijo na igrišče poslati svojega napadalca, vendar se je ta izgovoril na bolečino v hrbtu, zato je namesto njega vstopil Marko Pjaca.

Novinarji so Dalića na tiskovni konferenci povprašali, ali drži, da Kalinić ni zaigral zaradi bolečin v hrbtu, selektor pa je odvrnil, da bodo vse informacije izvedeli na današnji tiskovni konferenci.

Hrvaška je v prvem krogu skupine D premagala Nigerijo (2:0) in zasedla vrh razpredelnice.

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:59 18. Junij 2018.

    Hrvati so goveda kamrkoli jih postaviš.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.