Tudi Krka ima svojega Curryja

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Po pisanju slovenskega spletnega portala slovenska-kosarka.si bo v novi sezoni za novomeško Krko igral Američan Ron Curry.
Oglej si celoten članek

Za 23-letnega branilca, ki je visok 193 cm, bo to prva izkušnja izven ZDA, kjer je igral za univerzo James Madison iz Virginie. Sedemkratni slovenski državni prvaki bodo s pripravami začeli v četrtek.

Novomeščane bo v novi sezoni vodil dozdajšnji trener Tajfuna Dejan Mihevc, ob njem pa bodo novinci v Krki še Ceola Clark III, Sandi Čebular, Darko Jukić, Marko Luković, Dominique Elliott in kot zadnji še Curry, ki je zadnjo sezono v 1. diviziji ameriške študentske lige NCAA končal s povprečjem 17,3 točke, 4,1 skoka in 3,6 podaje.

Od lanske ekipe, ki je v finalu končnice državnega prvenstva izgubila s Heliosom, so ostali Matej Rojc, Erjon Kastrati, Matic Rebec in Žiga Dimec. Zanimivo je, da bodo svojega Curryja imeli tudi Domžalčani, saj je sredi prejšnjega meseca zanje podpisal 25-letni Brandon Curry, ki je zadnjo sezono igral v nemški bundesligi za Eisbären Bremerhaven.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.