Tudi Lindsey ni imuna na padce

Foto: Žurnal24 Vonnova bo na SP branila naslova v superveleslalomu in smuku. (Foto: EPA)
Lindsey Vonn je šest dni pred prvo tekmo na SP v alpskem smučanju padla na treningu v avstrijskem Hinterreitu in je morala na podrobnejši pregled v bolnišnico, kjer pa niso ugotovili težjih poškodb.
Oglej si celoten članek

Američanka Lindsey Vonn bo kljub padcu nastopila že na petkovem slalomu v Zwieslu. Svetovno prvenstvo pa sledi od 7. do 20. februarja v Garmisch Partenkirchnu, ženski superveleslalom, prva tekma prvenstva pa je na programu v torek, osmega februarja. Trikratna skupna zmagovalka svetovnega pokala bo na SP v Nemčiji branila naslova v superveleslalomu in smuku.

Vonnova je za svojo stran na Facebooku, kjer je objavila tudi posnetek padca, dejala. "Padec je bil zelo hud. Močno sem se udarila v glavo in morala na pregled v bolnišnico, kjer rentgenski posnetek na srečo ni pokazal kakšne težje poškodbe. V nekaj dneh bo že vse v redu." Američanka je izgubila ravnotežje v desnem zavoju, padla na hrbet in bila nekaj časa brez zavesti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.