Šport
12 ogledov

Tudi Lindsey ni imuna na padce

Vonnova bo na SP branila naslova v superveleslalomu in smuku. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Lindsey Vonn je šest dni pred prvo tekmo na SP v alpskem smučanju padla na treningu v avstrijskem Hinterreitu in je morala na podrobnejši pregled v bolnišnico, kjer pa niso ugotovili težjih poškodb.

Američanka Lindsey Vonn bo kljub padcu nastopila že na petkovem slalomu v Zwieslu. Svetovno prvenstvo pa sledi od 7. do 20. februarja v Garmisch Partenkirchnu, ženski superveleslalom, prva tekma prvenstva pa je na programu v torek, osmega februarja. Trikratna skupna zmagovalka svetovnega pokala bo na SP v Nemčiji branila naslova v superveleslalomu in smuku.

Vonnova je za svojo stran na Facebooku, kjer je objavila tudi posnetek padca, dejala. "Padec je bil zelo hud. Močno sem se udarila v glavo in morala na pregled v bolnišnico, kjer rentgenski posnetek na srečo ni pokazal kakšne težje poškodbe. V nekaj dneh bo že vse v redu." Američanka je izgubila ravnotežje v desnem zavoju, padla na hrbet in bila nekaj časa brez zavesti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.