Tudi Ovečkin se zna tepsti!

Foto: Žurnal24 Že tri leta Washington Capitals niso imeli šest porazov zapored. (Foto: Reuters)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Lani so se opekli v končnici, letos že v rednem delu ne blestijo – Capitals. Šesti poraz v nizu so doživeli proti Rangersom in to s kar 0:7. Aleks Ovečkin je bil poln frustracij, uporabil je tudi pesti.
Oglej si celoten članek

Ryan Callahan je zadel dvakrat, Henrik Lundqvist je petič v sezoni mrežo ohranil nedotaknjeno, New York Rangers so v drugi tretjini dosegli štiri gole, dvakratni MVP Aleks Ovečkin se je zapletel v pretep z Brandonom Dubinskym in po 60 minutah je bilo na semaforju 7:0. Šesti zaporedni poraz Washington Capitalsov. "Ne vem, kaj naj rečem. Nočemo porazov, hočemo zmage. Imamo priložnosti, a ne moremo zadeti. To je nekaj novega. Moramo strniti vrste," je po porazu moraliziral ruski hokejist.

Nazaj v pretepu. Za Ovečkina je bil to uradno šele drugi pretep v NHL-karieri. Ni ga začel sam, ga je pa izzval. Ko je naletel na Daniela Girardija, se je razjezil Dubinsky in se je začelo. "Spoštujem Aleksa in njegove kvalitete, a istočasno skušam obvarovati svoje soigralce," je razlog za pretep pojasnil Brandon.

Liga NHL, tekme 12. 12.:

New York Rangers : Washington Capitals 7:0
Callahan dva, Prust, Anisimov, Gaborik, Dubinsky, Staal

Edmonton Oilers : Vancouver Canucks 1:2
Eberle; Burrows, Sedin

Anaheim Ducks : Minnesota Wild 6:2
Perry tri, Getzlaf dva, Ryan; Burns, Zidlicky

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.