Šport
18 ogledov

Tudi Ovečkin se zna tepsti!

Že tri leta Washington Capitals niso imeli šest porazov zapored. (Foto: Reuters)
1/2
Žurnal24 main
Lani so se opekli v končnici, letos že v rednem delu ne blestijo – Capitals. Šesti poraz v nizu so doživeli proti Rangersom in to s kar 0:7. Aleks Ovečkin je bil poln frustracij, uporabil je tudi pesti.

Ryan Callahan je zadel dvakrat, Henrik Lundqvist je petič v sezoni mrežo ohranil nedotaknjeno, New York Rangers so v drugi tretjini dosegli štiri gole, dvakratni MVP Aleks Ovečkin se je zapletel v pretep z Brandonom Dubinskym in po 60 minutah je bilo na semaforju 7:0. Šesti zaporedni poraz Washington Capitalsov. "Ne vem, kaj naj rečem. Nočemo porazov, hočemo zmage. Imamo priložnosti, a ne moremo zadeti. To je nekaj novega. Moramo strniti vrste," je po porazu moraliziral ruski hokejist.

Nazaj v pretepu. Za Ovečkina je bil to uradno šele drugi pretep v NHL-karieri. Ni ga začel sam, ga je pa izzval. Ko je naletel na Daniela Girardija, se je razjezil Dubinsky in se je začelo. "Spoštujem Aleksa in njegove kvalitete, a istočasno skušam obvarovati svoje soigralce," je razlog za pretep pojasnil Brandon.

Liga NHL, tekme 12. 12.:

New York Rangers : Washington Capitals 7:0
Callahan dva, Prust, Anisimov, Gaborik, Dubinsky, Staal

Edmonton Oilers : Vancouver Canucks 1:2
Eberle; Burrows, Sedin

Anaheim Ducks : Minnesota Wild 6:2
Perry tri, Getzlaf dva, Ryan; Burns, Zidlicky

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.