Tudi v drugo poraz

Foto: Žurnal24 Nemanja Jelesijević je dosegel 21 točk.
Košarkarji Zlatoroga so izgubili tudi povratno tekmo kvalifikacij za pokal FIBA. Potem ko so v domači dvorani izgubili z osmimi točkami razlike, jih je grška Olympia Larisa premagala tudi v drugo, in sicer s 83:82.
Oglej si celoten članek
 

Zlatorog

Strnad 24, Mašič 5, Jelesijević 21, Maček 4, Mali 15, Nuhanović 4 (2:2), Harris 9.

Košarkarjem Zlatoroga na povratni tekmi proti grški Olympii iz Larise ni uspelo nadoknaditi osem točk zaostanka iz dvorane Tri lilije. V skupinski del pokala Mednarodne košarkarske zveze (FIBA) so se tako uvrstili Grki, Laščani pa so zaključili nastopanje v evropskih pokalih.

Igralcem Zlatoroga se bodo verjetno še dolgo časa pred očmi vrteli prizori iz druge četrtine prve tekme. Pred tednom so namreč Laščani v tem delu igre dosegli vsega štiri točke in si že tedaj priprli vrata v nadaljnje tekmovanje. Nič ni nato pomagala dobra igra v nadaljevanju prve tekme, kakor tudi ne dobra predstava v Grčiji. Prva četrtina sicer ne sodi v ta segment, saj so jo Laščani izgubili z 11:21, preostanek tekme pa je bil izenačen in napet. Strand je blestel v prvem polčasu s 13 točkami (na koncu 24) in v štartu drugega dela, ko je Laško po njegovi zaslugi prešlo v vodstvo z 48:43, Jelesijević in Mali pa sta bila razigrana v nadaljevanju. Vseeno je bilo to premalo za raznoliko zasedbo Olympie, ki je v sklepnih minutah uveljavila daljšo klop in tesno zmagala.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.