"Tukaj sta, ven z njima!" Znano, zakaj je LeBronu počil film

Foto: Print Screen
Košarkarski superzvezdnik se je pustil sprovocirati dvema navijačema.
Oglej si celoten članek

LeBron James, ki se je sinoči vrnil po tekmi prepovedi zaradi incidenta na obračunu z Detroit Pistons, se je na gostovanju v Indianapolisu osebno zavzel za to, da sta morala dva navijača predčasno zapustiti prizorišče.

NBA Luka skoraj ostal brez rekorda, nov udarec za Dragića in incident Jamesa

Štirikratni MVP lige NBA je manj kot tri minute pred iztekom podaljška sodnika pocukal za rokav in ga odpeljal k prvi vrsti, kjer je zahteval, da mladi par nemudoma zapusti dvorano.

Foto: Print Screen

Varnostniki so njegovi želji ustregli in mlada navijača pospremili iz dvorane. Dekle si je med odhodom brisalo lažne solze, s čimer je dalo jasno vedeti, kaj si misli o LeBronovi potezi.

Košarkar LA Lakers je po tekmi dejal, da sta navijača prestopila mejo dobrega okusa. "Obstaja razlika med navijanjem za svojo ekipo in tem, kar sta počela onadva. Obscenih gest in izjav ne moremo tolerirati," je dejal James.

Sodeč po zapisih na družbenih omrežjih naj bi dekle v nekem trenutku izjavilo: "Upam, da Bronny umre v prometni nesreči." Njen pajdaš naj bi gostujoče košarkarje provociral z oponašanjem kokoši.

Pred posredovanjem LeBrona naj bi ju na neprimernost njunega početja opozorili tudi člani osebja, a se za to nista zmenila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.