"Tvoj pogreb bo kmalu"

Foto: EPA
Foto: EPA
Novi član Milana Alessio Romagnoli se je zaradi neumnosti znašel v težavah, vanje pa je spravil tudi svojo družino.
Oglej si celoten članek

Alessio Romagnoli je poskrbel za neumnost tega poletja, ko je kmalu za tem, ko je izvedel, da bo njegov prestop iz AS Rome v AC Milan potrjen, poziral v dresu mestnega tekmeca rimskega kluba - Lazia. Navijači "sinov volkulje" so hitro poskrbeli za povračilne ukrepe in v bližini hiše njegove družine v predmestju Rima narisali nekaj grafitov, ki niso niti malo prijetni za Romagnolijeve.

"Romagnoli kot Zanardi (nekdanji voznik formule 1 Alex, ki je izgubil obe nogi, op. a.)," piše na enem izmed njih, drugi pa se glasi: "Romagnoli laziale, tvoj pogreb bo kmalu!"

Poleg grafitov je bil nogometaš sam deležen tudi groženj s smrtjo, to pa je poskrbelo za niti malo prijeten začetek avanture v vrstah Milana, ki je za lani posojenega člana Sampdorie plačal 25 milijonov evrov, Romagnoli pa je z neverjetno neumnostjo zakuhal težave ne le samemu sebi, temveč tudi družini, ki mora v mestu, polnem sovraštva, prebivati še naprej ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.