Šport > Nogomet
63 ogledov

"Tvoj pogreb bo kmalu"

Romagnoli Guarin AS Roma Inter Italija liga prvenstvo EPA
Novi član Milana Alessio Romagnoli se je zaradi neumnosti znašel v težavah, vanje pa je spravil tudi svojo družino.

Alessio Romagnoli je poskrbel za neumnost tega poletja, ko je kmalu za tem, ko je izvedel, da bo njegov prestop iz AS Rome v AC Milan potrjen, poziral v dresu mestnega tekmeca rimskega kluba - Lazia. Navijači "sinov volkulje" so hitro poskrbeli za povračilne ukrepe in v bližini hiše njegove družine v predmestju Rima narisali nekaj grafitov, ki niso niti malo prijetni za Romagnolijeve.

"Romagnoli kot Zanardi (nekdanji voznik formule 1 Alex, ki je izgubil obe nogi, op. a.)," piše na enem izmed njih, drugi pa se glasi: "Romagnoli laziale, tvoj pogreb bo kmalu!"

Poleg grafitov je bil nogometaš sam deležen tudi groženj s smrtjo, to pa je poskrbelo za niti malo prijeten začetek avanture v vrstah Milana, ki je za lani posojenega člana Sampdorie plačal 25 milijonov evrov, Romagnoli pa je z neverjetno neumnostjo zakuhal težave ne le samemu sebi, temveč tudi družini, ki mora v mestu, polnem sovraštva, prebivati še naprej ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.