Šport > Nogomet
8 ogledov

Zaradi poškodbe Wilsherja grozijo Gabrielu

Jack Wilshere, poškodba Profimedias
Wilshere bo moral zaradi poškodbe počivati od šest do osem tednov, za glavnega krivca pa so nekateri navijači izbrali Gabriela.

Angleški reprezentat in nogometaš Arsenala Jack Wilshere bo zamudil začetek letošnje sezone, saj se je med treningom hujše poškodoval. Jezni oboževalci Wilsherja pa so našli tudi krivca - Brazilca Gabriela Paulista, ki je Wilsherja med dvobojem na treningu podrl, kar je pripeljalo do poškodbe. 

Nekateri Arsenalovi navijači so Brazilcu celo grozili, da bodo ubila njega in njegovo družino. Primere grozilnih sporočil sedaj preiskuje angleška policija. 

Na enem računo, ki je bil medtem že izbrisan, je jezen uporabnik zapisal: "Hvala, da se končal kariero mojega fanta in uničil moje sanje o prvenstvu. Prisžem, da te bom ubil, če te bom srečal. Verjemi mi @gpaulista5 (račun Gabriela)". Drugi je zapisal, da se bo maščeval njegovi družini. 

Brazilec se na grožnje ni odzval. So se pa odzvali drugi navijači Arsenala. "Takoimenovani "navijači" Arsenala, ki sedaj grozijo Gabrielu, so utelešenje tistega, kar ne želim videti v bližini mojega kluba. Kakšna sramota," je zapisal nek uporabnik Twitterja. 

Jack Wilshere bo moral zaradi poškodbe izpustiti prve tedne angleškega prvenstva, saj ima zlomljeno mečnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.