Twitter ponorel po zmagi Tine Maze

Foto: EPA
Foto: EPA
Še preden je danes v cilj na olimpijski progi v Sočiju prismučala zadnja tekmovalka, je Twitter eksplodiral v navdušenju nad Tino Maze, ki je z zmago v smuku Sloveniji prinesla zgodovinsko prvo zlato na zimskih olimpijskih igrah.
Oglej si celoten članek

Na uradnem računu slovenske olimpijske reprezentance so objavili fotografijo Tine, ki poljublja sneg v cilju, s pripisom: "Ta fotografija ne potrebuje dodatnega komentarja ;)"

Navdušeni so tudi drugi odlični slovenski športniki. Košarkar Boštjan Nachbar je tvitnil: "Bravo Tina Maze! Slovenski olimpijci razturajo!!! Pa naj še kdo reče, da nismo alpski narod! :)"

Policisti za sodelavko

Policija, kjer je olimpijska šampionka zaposlena, je zapisala: "BRAVO @TinaMaze!!!!"

Seveda so novico o zmagovalki v kraljevski disciplini alpskega smučanja, ki si je zlato razdelila s Švicarko Dominique Gisin, v svet ponesli tudi številni mediji. Al Jazeera Balkans je tako tvitnil: "Tina Maze osvojila prvo zlato za Slovenijo."

Avstralci: Wow!

Občudovanje je Tina požela tudi na uradnem računu avstralske olimpijske reprezentance: "Wow! Slovenka Tina Maze izenačila rezultat Švicarke Gisinove za dvojno zmago na ženskem smuku!"

Slovenska tviteraška javnost se že veseli drevišnje podelitve kolajn v Sočiju, kjer bodo na oder za zmagovalke stopile najmanj tri Slovenke – poleg Mazejeve še Vesna Fabjan in Teja Gregorin, ki sta bili v torek tretji v teku na smučeh oziroma biatlonu: "Zlata @TinaMaze: Vse tri danes? Noro! Ne se razvadit', okej?" je Tinino izjavo za nacionalko hitro prenesel tudi Zurnal24.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.