Tyson končno spregovoril o napadu: "Bil sem zadet"

Foto: Epa
Foto: Epa
"Železni Mike" je priznal, da obžaluje napad na predrznega sopotnika.
Oglej si celoten članek

Nekdanji boksarski šampion Mike Tyson je prvič jasno spregovoril o nedavnem incidentu, ko je med letom iz San Francisca na Florido fizično obračunal z nekim moškim, ki ga je dlje časa provociral izza hrbta.

Tysonu je v nekem trenutku prekipelo, nakar je predrzneža zasul s pestmi in mu prizadejal lažje poškodbe.

Video Noro: Mike Tyson premikastil potnika na letalu!

"To sploh nisem jaz. Ali res izgleda, kot da sem to jaz? Ne, nisem," se je med gostovanjem v televizijski oddaji Jimmy Kimmel Live! šalil nekdanji svetovni prvak težke kategorije, nato pa vendarle prevzel svoj del odgovornosti.

"Običajno se v takšnih trenutkih zelo dobro držim. Napak sem ravnal, to se ne bi smelo zgoditi. Vrnil sem se v primitivno in otročje stanje. Bil sem iritiran, utrujen, zadet in ra*pizden. Nikomu ne želim škodovati," je poudaril eden najbolj zastrašujočih boksarjev vseh časov.

Sodišče Tako jo je odnesel Tyson po pretepu na letalu

Foto: Epa Mike Tyson

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.