Šport
13772 ogledov

Tako jo je odnesel Tyson po pretepu na letalu

mike tyson Profimedia
Brez obtožbe zaradi Tysonovega izpada na letalu.

Nekdanji svetovni prvak v boksu Američan Mike Tyson jo je odnesel brez obtožbe zaradi nedavnega izpada na letalu. Pristojni državni tožilec Steve Wagstaffe je za ameriške medije povedal, da se je tako odločil "glede na okoliščine incidenta" in na prošnjo obeh vpletenih strank, poročajo agencije.

Aprila se je Tyson na letalu s pestmi lotil enega od potnikov. "Žal je imel gospod Tyson na letu neprijeten dogodek z agresivnim potnikom, ki ga je nadlegoval in vanj vrgel plastenko," je incident še enkrat pokomentiral tudi Tysonov predstavniki za stike z javnostjo.

Za Tysona že dlje velja, da je nagle jeze in da se težko brzda. Tak je bil tudi v ringu, ko je pred 25 leti v dvoboju z Evanderjem Holfieldom tekmeca ugriznil v uho in mu ga košček odgriznil.

Ameriški mediji so aprila objavili posnetek z letala, ki kaže, kako se je Tyson na letalu nagnil čez naslon sedeža in moškemu, ki je sedel v vrsti za njim, zadal udarce s pestmi.

Spletni novičarski portal TMZ je takrat poročal, da je Tyson napadel potnika, za katerega naj bi bilo videti, da ga je motil na letalu. Kot je bilo videti na posnetku, je napadeni moški utrpel več modric na obrazu ter prask.

"Iron Mike" oziroma železni Mike je bil sprva prijazen do potnika in njegovega prijatelja, ko sta se vkrcala na let, a je ponorel, ko ga moški "ni in ni nehal provocirati". Zadeva je zato prišla do tožilstva, ki pa je ustavilo postope

Komentarjev 4
  • Skias 20:43 11.maj 2022.

    No to so ti pa kvazi novinarji, ko tistega, ki izziva branijo. Pa če ti pri tem ne poči film kar se je tam zgodilo. Srečo ima le, da ni veliko prostora saj drugače bi bil njegov obraz precej drugačen. ...prikaži več Če bi gledali njihova merila za jezo potem hmm ne upam si napovedati kako velik % Slovencev bi padel v to kategorijo. Najverjetneje bi ga tudi sam usekal pa kar nekaj krepkih povedal. Tisto z uho pa tudi pustite saj je sam Taison že x krat povedal, da je to naredil iz obupa.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 07:46 11.maj 2022.

    Un pankrt ma sreču, da je samo mal plav? Sicer, ga je pa jebal in ni nehal, vsak bi ga zbombal pizdeka!

  • Avatar pantani
    pantani 07:29 11.maj 2022.

    "novičarski"?!, pa kje jemljete te besede,a se vam je popolnoma spipaplo v glavi?!!!

Sorodne novice