Šport
5898 ogledov

Youtuber brutalno nokavtiral NBA igralca

Nate Robinson Profimedia
Nenavaden boksarski spektakel se je končal z brutalnim nokavtom.

Pred vrhuncem večera in vrnitvijo Mika Tysona v ring na obračunu z Royjem Jonessom Jr.  je Staples center v Los Angelesu gostil še nekaj dvobojev. Nekdanji NBA košarkar Nate Robinson, trikratni zmagovalec zabijanj na All-Star tekmi, se je v svojem boksarskem debiju pomeril z znanim youtuberjem Jakeom Paulom. 

Mike Tyson dvoboj Šport Mike Tyson se je ponoči vrnil v ring, tako se je končalo

Slednji je doslej že odboksal tri dvoboje, kar se je na Robinsonovo nesrečo tudi poznalo. Paul je košarkarja že v prvi rundi dvakrat poslal na tla, enako pa se je zgodilo tudi v drugi, mnogi pa so prepričani, da bi  moral sodnik že prej prekiniti dvoboj. Drugi nokavt v drugi rundi je izgledal brutalno, Robinson je nemočno obležal na tleh.

Obračun 36-letnega kolega so si ogledali tudi nekateri sedanji zvezdniki lige NBA. "Hudiča, zdaj se bodo vsi želeli pomeriti s košarkarji," ni bil nič kaj prizanesljiv član ekipe Oklahoma City Thunder Hamidou Diallo. Zvezdnik Steph Curry si je zaželel, da bi bilo z Natom vse v redu, Austin Rivers pa je pohvalne besede našel le za raperja Snoop Dogga, ki je komentiral obračun.

"Bil je boljši od pričakovanega, je supermočan. Njegova košarkarska kariera je bila neverjetna, treba pa je imeti velika j..., da stopiš v ring. To lahko naredi le malo ljudi," je v bran nasprotniku po dvoboju stopil paul, ki se namerava še naprej resno ukvarjati z boksom: "Nihče med pred prvim dvobojem ni jemal resno, vendar sem dokazal, da se moja boksarska pot vzpenja. Hvala vsem, ki me podpirajo."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice