Magazin > VIP
5329 ogledov

Video: Mike Tyson na letalu znorel, tekla je kri

mike tyson
1/7
Profimedia
Boksarska legenda izgubila živce.

Portal TMZ poroča, da je nekdanji boksar na letalu, ki je letelo iz San Francisca na Florido, izgubil živce in večkrat udaril mladeniča, ki ga ni pustil pri miru.

Priča je povedala, da je bil Tyson najprej zelo potrpežljiv do kar malce preveč navdušenega sopotnika, ki ga je s sedeža za njim ves čas ogovarjal. Čez čas mu je Tyson rekel, naj se pomiri, ker tega ni storil, mu je počil film. Moškega, ki je utrpel lažjo poškodbo na glavi, je večkrat udaril.

Vir blizu nekdanjemu boksarju je pozneje povedal, da je bil potnik pod vplivom opojnih snovi in da je Tysona ves čas motil, policija pa je razkrila, da mladenič z njimi ni želel sodelovati in je bil zelo skop z informacijami. 

Oglasil se je tudi 55-letni zvezdnik in preko tiskovnega predstavnika sporočil, da je bil vpleten v incident z agresivnim potnikom, ki je vanj vrgel steklenico vode.

Preiskava še poteka.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.