Tyson: "Sem na robu smrti"

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Nekdanji boksarski svetovni prvak Mike Tyson je zatrdil, da je na robu smrti zaradi uživanja alkohola in drog.
Oglej si celoten članek

"Sedaj želim živeti trezno življenje. Ne želim še umreti. Sedaj sem korak do smrti, saj sem resen alkoholik," je v Veroni v zvezni državi New York dejal nekdanji šampion v težki kategoriji Mike Tyson.

Američan je priznal še, da je pogosto lagal o svojem psihofizičnem stanju. "Velikokrat sem dejal, da sem trezen, a to ni bilo nikoli res. Sedaj šest dni nisem vzel nobene droge ali pil alkohola. Šest dni sem trezen in to je za mene čudež. Nikoli več ne želim zlorabljati droge in alkohola," je obelodanil Železni Mike.

"Želim spremembo"

"Včasih sem zloben in prepirljiv. V življenju sem naredil veliko slabih stvari in želim si, da bi mi ljudje oprostili. Sedaj se želim spremeniti, želim živeti drugačno življenje," je 47-letnik še dodal na novinarski konferenci po dvoboju svojega varovanca Argenisa Méndeza iz Dominikanske republike, ki je ohranil naslov prvaka v peresni kategorji, potem ko proti Arashu Usmaneeju iztržil neodločen izid.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.