Šport
77 ogledov

Tyson: "Sem na robu smrti"

Mike Tyson FameFlynet
Nekdanji boksarski svetovni prvak Mike Tyson je zatrdil, da je na robu smrti zaradi uživanja alkohola in drog.

"Sedaj želim živeti trezno življenje. Ne želim še umreti. Sedaj sem korak do smrti, saj sem resen alkoholik," je v Veroni v zvezni državi New York dejal nekdanji šampion v težki kategoriji Mike Tyson.

Američan je priznal še, da je pogosto lagal o svojem psihofizičnem stanju. "Velikokrat sem dejal, da sem trezen, a to ni bilo nikoli res. Sedaj šest dni nisem vzel nobene droge ali pil alkohola. Šest dni sem trezen in to je za mene čudež. Nikoli več ne želim zlorabljati droge in alkohola," je obelodanil Železni Mike.

"Želim spremembo"

"Včasih sem zloben in prepirljiv. V življenju sem naredil veliko slabih stvari in želim si, da bi mi ljudje oprostili. Sedaj se želim spremeniti, želim živeti drugačno življenje," je 47-letnik še dodal na novinarski konferenci po dvoboju svojega varovanca Argenisa Méndeza iz Dominikanske republike, ki je ohranil naslov prvaka v peresni kategorji, potem ko proti Arashu Usmaneeju iztržil neodločen izid.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.