Udaril po NBA legendi: "Uničuješ sanje mladega košarkarja!"

Foto: Profimedia
Legendarni košarkar Vince Carter je najavil, da še 22. sezono ostaja v ligi NBA, kar je razburilo nekdanjega odličnega košarkarja.
Oglej si celoten članek

Potem ko je eden največjih mojstrov zabijanja vseh časov ter NBA legenda Vince Carter naznanil, da bo igral vsaj še eno sezono v ligi NBA, kar bo že njegova 22., se je oglasil nekdanji izjemni košarkar, tako imenovani "Agent Zero", Gilbert Arenas.

Arenas je poudaril, da bo zaradi Carterjeve odločitve vsaj en mlad košarkar ostal prikrajšan za svoje sanje, saj naj bi Carter zasedel nekemu mlademu igralcu mesto v ekipi.

"Spoštujem tvojo ljubezen do igre, toda obstajajo mladi igralci, ki živijo za to, da bi uresničili svoje sanje ter zaigrali v ligi NBA. Tako da vsako leto, ko se vrneš, en igralec ostane brez svojih sanj, saj bodo ekipe vedno izbrale tebe pred njimi," je Arenas preko socialnih omrežij sporočil Carterju.

Legendarnemu Carterju, ki je tekom svoje kariere nastopal za Toronto Raptors, New Jersey Nets, Orlando Magic, Phoenix Suns, Dallas Mavericks, Memphis Grizzlies, Sacramento Kings ter Atlanto Hawks, po koncu sezone poteče pogodba z Atlanto, tako da zaenkrat še ni znano, kje bo ta spektakulerni košarkar nadaljeval svojo kariero.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.