Udrih odslej za Grizlije iz Memphisa

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Beno Udrih, ki se je razšel z New York Knicks, bo tudi v prihodnje igral v severnoameriški košarkarski Ligi NBA.
Oglej si celoten članek

Šempetrčana so po prekinitvi pogodbe s Kratkohlačniki pod svoje okrilje vzeli v moštvu Memphis Grizzlies, so potrdili na spletni strani ESPN.

Slovenski veteran, ki je za nezadovoljstvo ljubiteljev košarke v domovini poskrbel z odpovedjo sodelovanja s slovensko košarkarsko reprezentanco na lanskem evropskem prvenstvu v Sloveniji, je po prekinitvi pogodbe z New Yorkom prešel med tako imenovane waiwerse. Memphis pa je, preden bi se Slovenec preselil med neregistrirane proste igralce, izkoristil pravico za Udriha, ki se bo tako preselil h Grizlijem. Za Udriha so v Memphisu pokazali zanimanje, potem ko je padlo v vodo dogovarjanje za prihod Jimmerja Fredetta.

Memphis neposredni tekmec Phoenixa

Memphis se sicer s Phoenix Suns Gorana Dragića v zahodni konferenci poteguje za zadnje, osmo mesto za napredovanje v končnico prvenstva. Phoenix ima 33 zmag in 24 porazov, Memphis pa eno zmago manj. Udrihovo povprečje v letošnji sezoni za New York je 5,6 točke in 3,5 podaje na tekmo. A Slovenec za klub ni zaigral od 24. januarja in je zahteval prodajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.