Šport > Košarka
39 ogledov

Udrih odslej za Grizlije iz Memphisa

beno udrih new york knicks Reuters
Beno Udrih, ki se je razšel z New York Knicks, bo tudi v prihodnje igral v severnoameriški košarkarski Ligi NBA.

Šempetrčana so po prekinitvi pogodbe s Kratkohlačniki pod svoje okrilje vzeli v moštvu Memphis Grizzlies, so potrdili na spletni strani ESPN.

Slovenski veteran, ki je za nezadovoljstvo ljubiteljev košarke v domovini poskrbel z odpovedjo sodelovanja s slovensko košarkarsko reprezentanco na lanskem evropskem prvenstvu v Sloveniji, je po prekinitvi pogodbe z New Yorkom prešel med tako imenovane waiwerse. Memphis pa je, preden bi se Slovenec preselil med neregistrirane proste igralce, izkoristil pravico za Udriha, ki se bo tako preselil h Grizlijem. Za Udriha so v Memphisu pokazali zanimanje, potem ko je padlo v vodo dogovarjanje za prihod Jimmerja Fredetta.

Memphis neposredni tekmec Phoenixa

Memphis se sicer s Phoenix Suns Gorana Dragića v zahodni konferenci poteguje za zadnje, osmo mesto za napredovanje v končnico prvenstva. Phoenix ima 33 zmag in 24 porazov, Memphis pa eno zmago manj. Udrihovo povprečje v letošnji sezoni za New York je 5,6 točke in 3,5 podaje na tekmo. A Slovenec za klub ni zaigral od 24. januarja in je zahteval prodajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.