Udrih prvi strelec ob porazu New Yorka

Foto: Reuters
Foto: Reuters
New York Knicks so na pripravljalni tekmi pred začetkom sezone lige NBA po dveh podaljških izgubili proti Toronto Raptors (120:123). Najboljši strelec kratkohlačnikov je bil Beno Udrih z 19 točkami.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkar Beno Udrih je s svojo ekipo v ligi NBA, New York Knicks, v pripravah na novo sezono tokrat gostoval pri Toronto Raptors. Zmage s 123:120 so se šele po dveh podaljških v domači dvorani veselili košarkarji Toronta, za katere je Terrence Ross dosegel 27 točk, Udrih pa je bil z 19 točkami prvi strelec večera pri svoji ekipi.

Toronto Raptors so tako vknjižili še četrto zaporedno zmago na pripravljalnih tekmah za novo sezono. Ob Rossu so se izkazali še DeMar DeRozan z 21 točkami, Rudy Gay z 19, Kyle Lowry z 11 in Tyler Hansborough z desetimi točkami.

Pri New York Knicks, ki so izgubili še tretjič v zadnjih štirih tekmah, je bil prvi strelec Udrih z 19 točkami, temu dosežku pa je v 24 minutah na parketu dodal še štiri skoke, sedem podaj in ukradeno žogo. Metta World Peace je zbral 16 točk, Andrea Bargnani 13, Carmelo Anthony pa devet in osem skokov.

Liga NBA, priprave:

Toronto Raptors : New York Knicks 123:120
Ross 27, DeRozan 21, Gay 19; Udrih 19, 4 sk. in 7 po., World Peace 16

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.