Šport > Košarka
26 ogledov

Udrih prvi strelec ob porazu New Yorka

new york toronto Reuters
New York Knicks so na pripravljalni tekmi pred začetkom sezone lige NBA po dveh podaljških izgubili proti Toronto Raptors (120:123). Najboljši strelec kratkohlačnikov je bil Beno Udrih z 19 točkami.

Slovenski košarkar Beno Udrih je s svojo ekipo v ligi NBA, New York Knicks, v pripravah na novo sezono tokrat gostoval pri Toronto Raptors. Zmage s 123:120 so se šele po dveh podaljških v domači dvorani veselili košarkarji Toronta, za katere je Terrence Ross dosegel 27 točk, Udrih pa je bil z 19 točkami prvi strelec večera pri svoji ekipi.

Toronto Raptors so tako vknjižili še četrto zaporedno zmago na pripravljalnih tekmah za novo sezono. Ob Rossu so se izkazali še DeMar DeRozan z 21 točkami, Rudy Gay z 19, Kyle Lowry z 11 in Tyler Hansborough z desetimi točkami.

Pri New York Knicks, ki so izgubili še tretjič v zadnjih štirih tekmah, je bil prvi strelec Udrih z 19 točkami, temu dosežku pa je v 24 minutah na parketu dodal še štiri skoke, sedem podaj in ukradeno žogo. Metta World Peace je zbral 16 točk, Andrea Bargnani 13, Carmelo Anthony pa devet in osem skokov.

Liga NBA, priprave:

Toronto Raptors : New York Knicks 123:120
Ross 27, DeRozan 21, Gay 19; Udrih 19, 4 sk. in 7 po., World Peace 16

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.