UEFA bo kaznovala Neymarja zaradi žaljenja Skomine

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
UEFA se je odločila sprožiti kazenski postopek proti zvezdniku PSG-ja zaradi njegovih žaljivih komentarjev na Instagramu.
Oglej si celoten članek

V današnjem svetu svetovnega spleta in socialnih omrežij nogometašem sploh več ni potrebno igrati tekem, da bi si prislužili kazen. UEFA lahko sproži svoj kazenski postopek že, če nogometaši kaj neumnega napišejo na društvenih mrežah.

To bo na svoji koži občutil tudi brazilski nogometni zvezdnik Neymar, ki ni sodeloval na tekmi osmine finala Lige prvakov med PSG-om in Manchester Unitedom, je bil pa zato toliko bolj aktiven po sami tekmi na socilanih omrežjih.

Pariz na nogah Besni Neymar napadel Skomino: "To je sramota!"

Neymar je bil ogorčen nad dosojeno enajstmetrovko, katero je po posvetovanju z VAR-om in ogledu počasnega posnetka Slovenec Damir Skomina dosodil v korist Uniteda. Brazilec je zato ves svoj bes nad slovensko sodniško ekipo ter strokovnjaki zadolženimi za VAR stresel na svojem Instagram profilu.

Foto: Instagram Neymar Instagram

"To je sramota. Štirje tipi, ki nimajo pojma v nogometu, gledajo počasne posnetke na ekranu. To ni bila roka. Kako lahko (Presnel) Kimpembe igra z roko, če je s hrbtom obrnjen proti žogi? J**ite se!" je zapisal najdražji nogometaš vseh časov.

Brez dlake na jeziku Znamenita sodnica stopila v bran Skomini in udarila po Neymarju

UEFA se je zaradi Neymarjevih neprimernih komentarjev odločila sprožiti kazenski postopek proti brazilskemu zvezdniku. V prihajajočih dneh bo več znanega o tem, kakšno kazen bo evropska krovna nogometna organizacija namenila Neymarju.

VAR Pri Uefi so tako ocenili odločitev Skomine

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.