Uefa odloča, če se Slovenec sploh lahko preseli v Serie A

Foto: epa
Foto: epa
Slovenski reprezentant čaka na odločitev Evropske nogometne zveze.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant Miha Mevlja bi moral zadnje ure prestopnega roka, ki se je končal 31. januarja ob polnoči, iz Zenita St. Peterburg prestopiti k italijanskemu prvoligašu Empoliju, Rusi naj bi ga Italijanom posodili. A prestop se je zapletel, saj je dokumentacija na Mednarodno nogometno zvezo (Fifo) prišla prepozno.

"Registracija je bila opravljena pravočasno, papirji pa so zamujali zaradi tehničnih težav. Fifa nam bo svojo odločitev sporočila v naslednjih urah, verjamemo pa, da bo upoštevala okoliščine," so sporočili iz Empolija, pri katerem so tudi zanikali novico, da se je Slovenec premislil in zdaj noče več igrati za njihov klub.

Podoben primer se je zgodil leta 2018 pri prestopu Portugalca Adriana Silve iz lizbonskega Sportinga v Leicester, Fifa je bila kljub malenkostni zamudi milostna in je prestop odobrila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.