Uefa sprožila preiskavo

Foto: EPA
Foto: EPA
Krovna evropska nogometna zveza (Uefa) je sprožila preiskavo dogodkov na petkovi kvalifikacijski tekmi za EP 2016 med Črno goro in Rusijo.
Oglej si celoten članek

Dvoboj v Podgorici so zaznamovali navijaški incidenti. Tekma se je komaj dobro začela, ko so domači "navijači" v 20. sekundi z baklo zadeli v glavo vratarja Rusije Igorja Akinfejeva, ki so ga morali oskrbeti v bolnišnici. Tekma se je nato po več kot polurni prekinitvi vendarle nadaljevala.

A konca ni imela, saj so navijači najprej povzročili novo 18-minutno prekinitev ob začetku drugega dela, dokončno pa je sodnikom in igralcem prekipelo v 67. minuti, ko je s tribun v glavo gostujočemu branilcu Dmitriju Kambarovu priletel še vžigalnik.

Uefa je sporočila, da bo uvedla preiskavo proti domači nogometni zvezi zaradi slabe organizacije tekme in vedenja navijačev, povsem nedolžni pa niso bili niti ruski navijači, saj so tudi oni prispevali dvoj delež k izgredom, kar bo Uefa tudi preučila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.