Uefa uvedla preiskavo proti Ibrahimoviću

Foto: Epa
Foto: Epa
Sloviti Šved pod drobnogledom Evropske nogometne zveze.
Oglej si celoten članek

Krovna evropska nogometna zveza Uefa bo uvedla preiskavo proti švedskemu zvezdniku Zlatanu Ibrahimoviću zaradi njegove domnevne vpletenosti v stavniške posle, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Njegovo vpletenost v stavniško dejavnost je nedavno razkril švedski časnik Aftonbaldet, ki je poročal, da ima družba, v kateri je nogometaš Milana eden od vlagateljev, deset odstotkov delnic ene izmed stavnic. Evropska in mednarodna nogometna zveza pa prepovedujeta igralcem finančno korist od stavnic oziroma dejavnost, povezano s stavnicami.

Uefa je preiskavo potrdila v ponedeljek. Sporočila je, da je njena disciplinska komisija začela ugotavljati, ali Ibrahimović zaradi domnevne vpletenosti v stavniški posel krši njen disciplinski pravilnik.

Več podrobnosti Uefa za zadaj še ni sporočila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.