Uf, če bo Luka igral tako...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dallas Mavericks so na pripravljalni tekmi zanesljivo premagali najboljše moštvo rednega dela minule sezone. Luka Dončić je užival na in ob parketu.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Dallasa so odigrali prvo pripravljalno tekmo pred novo sezono, v domači dvorani so gostili moštvo Utah Jazz, ki je redni del minule sezone sklenilo z najboljšim izkupičkom v celotni ligi. V nekoliko skrajšani sezoni so Jazz zabeležili 52 zmag in 20 porazov. Utah je sicer tokrat nastopil brez prvih zvezdnikov Donovana Mitchella, Rudyja Goberta in Mika Conleyja, manjkala sta tudi Hrvat Bojan Bogdanović in Avstralec Joe Ingles.

Novi trener Dallasa Jason Kidd, ki je tokrat počitek namenil Dwightu Powellu, Dorianu Finney-Smithu, Treyju Burku in prišleku Franku Ntilikini, je že pred tekmo napovedal, da bosta Luka Dončić in Kristaps Porzingis precej časa skupaj prebila na parketu in tako lovila kemijo za tekme v sezoni. Poleg njiju so bili v prvo peterko Mavericks uvrščen še Tim Hardaway Jr., Josh Green in novinec v moštvu Moses Brown.

Prav slednji je v uvodnih minutah bil največkrat tarča Dončićevih podaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.