Šport > Košarka
4292 ogledov

Uf, če bo Luka igral tako...

Luka Dončić Profimedia
Dallas Mavericks so na pripravljalni tekmi zanesljivo premagali najboljše moštvo rednega dela minule sezone. Luka Dončić je užival na in ob parketu.

Košarkarji Dallasa so odigrali prvo pripravljalno tekmo pred novo sezono, v domači dvorani so gostili moštvo Utah Jazz, ki je redni del minule sezone sklenilo z najboljšim izkupičkom v celotni ligi. V nekoliko skrajšani sezoni so Jazz zabeležili 52 zmag in 20 porazov. Utah je sicer tokrat nastopil brez prvih zvezdnikov Donovana Mitchella, Rudyja Goberta in Mika Conleyja, manjkala sta tudi Hrvat Bojan Bogdanović in Avstralec Joe Ingles.

Novi trener Dallasa Jason Kidd, ki je tokrat počitek namenil Dwightu Powellu, Dorianu Finney-Smithu, Treyju Burku in prišleku Franku Ntilikini, je že pred tekmo napovedal, da bosta Luka Dončić in Kristaps Porzingis precej časa skupaj prebila na parketu in tako lovila kemijo za tekme v sezoni. Poleg njiju so bili v prvo peterko Mavericks uvrščen še Tim Hardaway Jr., Josh Green in novinec v moštvu Moses Brown.

Prav slednji je v uvodnih minutah bil največkrat tarča Dončićevih podaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice