Šport > Košarka
120 ogledov

Zvezdniki počivali ob zmagi mrežic nad jezerniki

lakers nets Epa
Edino zveneče ime na parketu je bil košarkar LA Lakers Anthony Davis.

Košarkarji Brooklyn Nets so proti Los Angeles Lakers dobili prvo pripravljalno tekmo za novo sezono severnoameriške košarkarske lige NBA. Mrežice so v Staples Centru premagale jezernike s 123:97, vendar sta obe ekipi svojim najboljšim igralcem namenili počitek.

Kevin Durant, James Harden in Kyrie Irving niso igrali za Brotoklyn, pri losangeleški ekipi pa je bil edino veliko ime Anthony Davis. Russell Westbrook, Carmelo Anthony ter prvi zvezdnik lige NBA LeBron James so sedeli na klopi.

luka dončić Dallas Šport Luka že blestel na parketu, po tekmi pa še enkrat navdušil

Trener Brooklyna Steve Nash je po tekmi za ameriške medije dejal, da nima nobenih novic o statusu cepljenja proti novemu koronavirusu Kyrieja Irvinga. V začetku prejšnjega tedna je Američan zavrnil posredovanje podatkov o tem, ali je bil cepljen ali ne. Zaradi pravil lige NBA ne bi smel igrati, če ne bi bil cepljen.

Že v noči na torek po srednjeevropskem času bo prvo pripravljalno tekmo na novo sezono lige NBA odigrala nova ekipa "zlatega" kapetana slovenske reprezentance Gorana Dragića, Toronto Raptors, ki se bo v domači dvorani pomerila s Philadelphia 76ers.

Denver Nuggets Vlatka Čančarja bodo isti dan v Staples Centru odigrali tekmo proti Los Angeles Clippers, medtem ko Dallas Mavericks Luke Dončića prva pripravljalna tekma na novo sezono čaka v noči na četrtek, ko se bodo v Teksasu pomerili z Utah Jazz.

Luka Dončić Mavs Clippers Mešani odzivi Šport NBA legenda prepričana, da se Luki godi krivica: "Če bi odločal jaz ..."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.