Uf, to je moralo boleti!

Foto: Epa
Foto: Epa
V finalu wimbledonskega turnirja moških dvojic je prišlo do nevarne poškodbe.
Oglej si celoten članek

V sklepnem dejanju med moškimi dvojicami sta se udarila kolumbijska naveza Juan Sebastián Cabal/Robert Farah ter francoski par Nicolas Mahut/Édouard Roger-Vasselin.

Wimbledon Dali so ji premajhno majico

Dvoboj in s tem končna lovorika je pripadla Kolumbijcema, ki sta dobila izenačen in sila napet obračun (6:7, 7:6, 7:6, 6:7, 6:3).

Wimbledon Hiter konec s presenetljivim razpletom

Dogodek, ki je požel veliko pozornosti, pa se je zgodil že ob koncu prvega niza, pri izidu 5:5. Takrat je Farah enega od "smashev" poslal v Mahutov obraz, ta pa je negibno obležal.

Občinstvo je onemelo, Mahut pa se je, po desetminutni zdravniški pomoči, vrnil v igro. Zdravnik je pregledal njegovo oko in mu dovolil nadaljnje udejstvovanje.

Wimbledon Poslastica na drugem 'najstarejšem' finalu

WIMBLEDON
Moški finale 
v nedeljo, 14.07.2019, ob 15:00 na SK1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.