Ugnal najboljšega pokeraša na svetu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Španec Rafael Nadal je zmagovalec dobrodelnega turnirja v pokru, na katerem so nastopili nekateri znani obrazi iz sveta športa in najboljši pokeraš na svetu Daniel Negreanu.
Oglej si celoten članek

Številka ena moškega tenisa Rafael Nadal je prvič v karieri zaigral na turnirju v pokru v živo, ko se je v Pragi udeležil dobrodelnega turnirja spletne igralnice PokerStars.

Španski tenisač, ki ima za seboj eno od najboljših sezon v svoji karieri, je ponovno dokazal, da je pravi šampion, saj je na poti do zmage premagal trenutno najboljšega pokeraša na svetu Daniela Negreanuja. Nadalu so morali premoč priznati tudi nekdanji smučarski as Alberto Tomba, upokojena nogometna superzvezdnika Ronaldo in Andrej Ševčenko ter hokejistka Fatima Moreira de Melo.

''Moje življenje se še vedno vrti okoli tenisa, poker pa igram za zabavo. Učim se, a obenem poskušam biti konkurenčen,'' je povedal Nadal in dodal, da sta si poker in tenis v marsičem podobna. ''To je tekmovanje, kjer moraš nadzirati svoja čustva in ostati zbran. Potreben je samonadzor in počakati moraš na pravi trenutek,'' je dodal zmagovalec 13 turnirjev za grand slam. Nadal se pospešeno pripravlja na začetek nove sezone, pri treningu pa mu bo pomagal tudi 17-letni hrvaški teniški up Borna Čorić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.