Ukradel žogo, osmešil tekmeca in podal na slepo za alley-oop

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Slovenski košarkarski čarovnik je bil vroč že na samem začetku obračuna z Madžarsko.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarji so na tekmi z Madžari, ki so jo prepričljivo dobili z izidom 103:88, zagospodarili že na samem uvodu in pobudo držali vse do konca.

Izjema je bilo samo zadnjih nekaj minut, v katerih so naši vzhodni sosedi uspeli občutno znižati zaostanek in s tem vsaj nekoliko omiliti boleč poraz.

Slovenci so tekmo odprli z izidom 18:2, ob polčasu so vodili za 24, največja razlika pa je znašala 30 točk. 

"MVP, MVP" Dvorana norela zaradi Dončića, predstavnika Dallasa pa takole

Že uvodoma je svojo vsestranskosti lepo unovčil Luka Dončić, ki je pri izidu 11:2 ukradel žogo, jo med prodorom podal med nogami madžarskemu branilcu, nato pa brez pogleda podal za uspešen alley-oop Vlatku Čančarju.

Je treba sploh še karkoli dodati?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.