Šport > Košarka
24221 ogledov

Dvorana norela zaradi Dončića, predstavnika Dallasa pa takole

Print Screen
Trener in športni direktor Dallasa sta nemo spremljala vrhunski koš Luke Dončića.

Slovenski košarkarji so v drugem krogu skupinskega dela EuroBasketa nadigrali Madžare s 15 točkami razlike (103:88).

Slovenci, aktualni evropski prvaki, so v nekem trenutku vodili celo za 30 točk (101:71), a je Madžarom, ki so proti rezervni slovenski postavi prišli do delnega izida 17:2, uspelo zaostanek do konca srečanja prepoloviti.

Eurobasket 2022 O potezi tekmeca Šport "To je bilo res podlo"

Glavna atrakcija na parketu Lanxess arene v Kölnu je bil ponovno Luka Dončić, ki je bil z 20 točkami tudi najboljši strelec slovenske izbrane vrste.

Mladi zvezdnik Dallasa, ki sta ga z roba igrišča spremljala trener Jason Kidd in športni direktor teksaške franšize Nico Harrison, je znova navduševal s svojimi vragolijami in bil za to večkrat nagrajen s stoječimi ovacijami.

Veliko navdušenja je požela njegova trojka sredi tretje četrtine, ko je v zanj značilnem slogu po koraku nazaj z velike razdalje zadel za vodstvo Slovenije z 72:45.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

"MVP, MVP!" je odmevalo s tribun, kjer je po košu zavladala prava evforija, medtem ko sta dva že omenjena predstavnika Dallasa vse skupaj sprejela povsem ravnodušno.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

"Množica je ponorela, onadva pa sploh nista kazala pretiranega navdušenja. Ali sta tega že navajena ali pa iz nekega razloga nista želela pokazati čustev," je na redditovi platformi ugibal nek navijač Dallasa. "Verjetno sta že navajena," ga je prepričal drugi.

Kako se bo na enega izmed Dončićevih vrhuncev odzval trener Kidd, je zanimalo tudi novinarko Dallas Morning Newsa Callie Caplan (na sliki ob Kiddu), ki je svoj pogled uperila vanj, a je ameriški strateg ostal povsem stoičen.

Eurobasket 2022 Prepelič Šport "Vsi vemo, kaj je bilo z Goranom, vsaka takšna minuta je zlata vredna"

Od 2:25 naprej:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice