Uličarji se selijo v toplice

Foto: Žurnal24 Na prvem turnirju se je dogajalo pred Kolosejem. (Foto: KZS/Dominik Konjedic)
Nadaljuje se serija turnirjev v Samsung ulični košarki. Druga postaja je Ptuj, kjer se bodo uličarji ustavili - pozor - v nedeljo, 5. 6., in ne v soboto, kot je bilo predvideno sprva.
Oglej si celoten članek
Naj nikakor ne švigne mimo vas mešanica košev, zabijanj, zabave, Zmajčic, tatujev in še česa s prvega turnirja.

Karavana Samsung ulične košarke se bo v svoji osmi sezoni prvič ustavila na Ptuju, ki bo leta 2013 gostil tudi največji športni dogodek v samostojni Sloveniji – EuroBasket 2013. Še prej pa se bodo, letos 5. junija, v Termah Ptuj zbrali tisti, ki se upajo pomeriti v igri 3 na 3 in ki se bodo v tem bazenskem kompleksu borili za vstopnico v veliki finale na Prešernovem trgu v Ljubljani ter morda celo za Lužnike v Moskvi.

Na turnir Moscow Open 2011 je sicer že uvrščena ekipa Perkmandeljc Partije, ki je zmagala v nedeljo pred Kolosejem, a bo imela Slovenija v ruski prestolnici letos kar dva predstavnika, oziroma tri, če štejemo še najboljšega zabijalca. Kaj boste videli na Ptuju? Zagotovo veliko vrhunske košarke, ki jo je bilo mogoče spremljati že v nedeljo pred Kolosejem, obilico šova ter tekmovanja v Smoki zabijanju, Telemachovem trojčku (tekmovanje v metu za tri točke) ter Mobitelovem izzivu, na katera se lahko na turnirju prijavi čisto vsak.

Vsi, ki se boste pomerili na igriščih Term Ptuj, se boste lahko osvežili tudi v njihovih bazenih, saj bodo organizatorji poskrbeli za brezplačno kopanje in veliko zabave, medtem ko je druženje tako ali tako neprecenljivo.

Kategorije za prijavo:

    * člani
    * ženske
    * mladinci (letniki 1993, 1994 in 1995)
    * kadeti (letnik 1996 in mlajši)

NAGRADNI SKLAD:

   1. mesto: 1000 EUR
   2. mesto: 500 EUR
   3. mesto: 250 EUR

Zmagovalec zabijanja: 250 EUR

Zmagovalec v mladinski kategoriji: 250 EUR

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.