Šport > Košarka
23 ogledov

Uličarji se selijo v toplice

Na prvem turnirju se je dogajalo pred Kolosejem. (Foto: KZS/Dominik Konjedic) Žurnal24 main
Nadaljuje se serija turnirjev v Samsung ulični košarki. Druga postaja je Ptuj, kjer se bodo uličarji ustavili - pozor - v nedeljo, 5. 6., in ne v soboto, kot je bilo predvideno sprva.
Naj nikakor ne švigne mimo vas mešanica košev, zabijanj, zabave, Zmajčic, tatujev in še česa s prvega turnirja.

Karavana Samsung ulične košarke se bo v svoji osmi sezoni prvič ustavila na Ptuju, ki bo leta 2013 gostil tudi največji športni dogodek v samostojni Sloveniji – EuroBasket 2013. Še prej pa se bodo, letos 5. junija, v Termah Ptuj zbrali tisti, ki se upajo pomeriti v igri 3 na 3 in ki se bodo v tem bazenskem kompleksu borili za vstopnico v veliki finale na Prešernovem trgu v Ljubljani ter morda celo za Lužnike v Moskvi.

Na turnir Moscow Open 2011 je sicer že uvrščena ekipa Perkmandeljc Partije, ki je zmagala v nedeljo pred Kolosejem, a bo imela Slovenija v ruski prestolnici letos kar dva predstavnika, oziroma tri, če štejemo še najboljšega zabijalca. Kaj boste videli na Ptuju? Zagotovo veliko vrhunske košarke, ki jo je bilo mogoče spremljati že v nedeljo pred Kolosejem, obilico šova ter tekmovanja v Smoki zabijanju, Telemachovem trojčku (tekmovanje v metu za tri točke) ter Mobitelovem izzivu, na katera se lahko na turnirju prijavi čisto vsak.

Vsi, ki se boste pomerili na igriščih Term Ptuj, se boste lahko osvežili tudi v njihovih bazenih, saj bodo organizatorji poskrbeli za brezplačno kopanje in veliko zabave, medtem ko je druženje tako ali tako neprecenljivo.

Kategorije za prijavo:

    * člani
    * ženske
    * mladinci (letniki 1993, 1994 in 1995)
    * kadeti (letnik 1996 in mlajši)

NAGRADNI SKLAD:

   1. mesto: 1000 EUR
   2. mesto: 500 EUR
   3. mesto: 250 EUR

Zmagovalec zabijanja: 250 EUR

Zmagovalec v mladinski kategoriji: 250 EUR

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.