Ulični košarkarji tokrat v Hrastniku

Foto: Žurnal24 Atraktivnih potez ne bo manjkalo niti v Hrastniku. (Foto: KZS/Drago Perko-www.ko
Pred vrati je tretji regionalni turnir sedme sezone DP v Samsung ulični košarki. Turnir v Hrastniku bo še zadnji pred najpomembnejšima odločitvama sezone o potnikih za mednarodna turnirja v Rimu in Moskvi.
Oglej si celoten članek

V ruski prestolnici bodo nastopili zmagovalci pokalnega turnirja v Mariboru prihodnji konec tedna, v Italijo pa bodo odpotovali državni prvaki. Prav turnir v Hrastniku bo že v precejšnji meri pokazal dokončna razmerja moči. 

Turnirji za DP v Samsung ulični košarki

19. junij - HRASTNIK
26. junij - MARIBOR (Pokal Adecco)
10. julij - LJUBLJANA - VELIKI FINALE

Na dozdajšnjih turnirjih se je dvakrat uspelo med štiri najboljše prebiti le Smooth Criminalsom, ki so ob zmagovalcih turnirjev v Novem mestu Ordhinator.com in Škorcih v Ljubljani najbližje osmerici za veliki finale. Minuli konec tedna je pred Kolosejem navduševal tudi Boris Gorenc, ki je nastopil v zasedbi prvih prvakov državnega prvenstva.
 
Škorci so prišli, videli in zmagali, na podoben scenarij upa še vsaj ducat moštev, ki bi si lahko v Hrastniku z morebitno zmago priigrali neposredno uvrstitev v finale, v nasprotnem primeru pa bo še kako pomembno zbiranje točk. Tudi v Zasavju, kjer se je v minuli sezoni dvoranske košarke ustalil prvoligaš, bodo znani trije novi udeleženci Intersportove kletke. Izbor za prestižni turnir v igri 1na1, ki bo ob otvoritvi dvorane v Stožicah, je vse težji, posameznikov, ki navdušujejo, pa vse več. Tudi ta konec tedna v Hrastniku, kjer se bo turnir končal pod žarometi, bo zanimivo, za marsikatero ekipo morda celo odločilno.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.