Šport > Košarka
14 ogledov

Ulični košarkarji tokrat v Hrastniku

Atraktivnih potez ne bo manjkalo niti v Hrastniku. (Foto: KZS/Drago Perko-www.ko Žurnal24 main
Pred vrati je tretji regionalni turnir sedme sezone DP v Samsung ulični košarki. Turnir v Hrastniku bo še zadnji pred najpomembnejšima odločitvama sezone o potnikih za mednarodna turnirja v Rimu in Moskvi.

V ruski prestolnici bodo nastopili zmagovalci pokalnega turnirja v Mariboru prihodnji konec tedna, v Italijo pa bodo odpotovali državni prvaki. Prav turnir v Hrastniku bo že v precejšnji meri pokazal dokončna razmerja moči. 

Turnirji za DP v Samsung ulični košarki

19. junij - HRASTNIK
26. junij - MARIBOR (Pokal Adecco)
10. julij - LJUBLJANA - VELIKI FINALE

Na dozdajšnjih turnirjih se je dvakrat uspelo med štiri najboljše prebiti le Smooth Criminalsom, ki so ob zmagovalcih turnirjev v Novem mestu Ordhinator.com in Škorcih v Ljubljani najbližje osmerici za veliki finale. Minuli konec tedna je pred Kolosejem navduševal tudi Boris Gorenc, ki je nastopil v zasedbi prvih prvakov državnega prvenstva.
 
Škorci so prišli, videli in zmagali, na podoben scenarij upa še vsaj ducat moštev, ki bi si lahko v Hrastniku z morebitno zmago priigrali neposredno uvrstitev v finale, v nasprotnem primeru pa bo še kako pomembno zbiranje točk. Tudi v Zasavju, kjer se je v minuli sezoni dvoranske košarke ustalil prvoligaš, bodo znani trije novi udeleženci Intersportove kletke. Izbor za prestižni turnir v igri 1na1, ki bo ob otvoritvi dvorane v Stožicah, je vse težji, posameznikov, ki navdušujejo, pa vse več. Tudi ta konec tedna v Hrastniku, kjer se bo turnir končal pod žarometi, bo zanimivo, za marsikatero ekipo morda celo odločilno.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.