Ultrasi med tekmo napadli nasprotne nogometaše

Foto: Facebook
Foto: Facebook
V Španiji je prišlo do neverjetnega škandala.
Oglej si celoten članek

Na tekmi tretje španske nogometne lige med Ecijo in Xerez Club Deportiva, ki se je končala z rezultatom 0:0, je prišlo do incidenta. Navijači Xereza, nogometnega kluba iz Cadiza, so proti koncu tekme napadli nogometaše Ecije. Spravili so se nad nogometaša Carlosa Fraillea in Manua Martineza, ki prihajata prav iz Cadiza, a trenutno branita barve Ecije.

Tekma je sicer minila v športnem in prijateljskem duhu, vse skupaj pa je ob koncu tekme zasenčil sramoten napad na nogometaše Ecije.

xxx

"Klub je že na svojem Twitter profilu najavil, da bo naredil vse, kar je v naši moči, v borbi proti napadalcem na naše nogometaše, da bi zaščitili šport pred takšnimi huligani," so zapisali pri Eciju.

Debi iz sanj Kakšen debi! Vstopil v igro in v 93. minuti zadel s škarjicami

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:34 24. Februar 2019.

    In tukaj bi morala nastopiti Čeferin in UEFA ! Pet mesecev je smešna in ponižujoča kazen za nogomet ! Dosmrtna …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.