Umrl hrvaški nogometni selektor, ki je užalostil Slovence

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Največje uspehe je beležil v Avstriji, preizkusil se je tudi na reprezentančnem nivoju.
Oglej si celoten članek

V Zagrebu je za posledicami novega koronavirusa v 88. letu življenja umrl Otto Barić, nekdanji hrvaški nogometni selektor, poroča hrvaški portal Index. Barića se spominjajo tudi slovenski ljubitelji nogometa.

Šport Umrl legendarni Paolo Rossi

Trener, največje klubske uspehe je beležil v Avstriji, je vodil hrvaško reprezentanco, ki je leta 2003 v dodatnih kvalifikacijah za evropsko prvenstvo izločila Slovenijo. V Zagrebu je bilo 1:1, tekmo v Ljubljani pa je takrat odločil Dado Pršo.

Bil je tudi selektor Avstrije in Albanije, med številnimi klubi pa je treniral tudi zagrebški Dinamo in turški Fenerbahçe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.