Umrl komaj 37-letni funkcionar, ti podatki so zaskrbljujoči

Foto: Profimedias Sveča
Za posledicami okužbe s COVID-19 je umrl komaj 37-letni nogometni funkcionar.
Oglej si celoten članek

Zloglasni koronavirus je zahteval novo smrtno žrtev v nogometnih krogih. Iz Italije poročajo, da je za posledicami okužbe z novim virusom umrl komaj 37-letnik Andrea Micheli, nekdanji predsednik italijanskega tretjeligaša Pergoletteseja.

Pokojni nogometni funkcionar je ekipo vodil v času, ko je osvojila Serie D in napredovala v višji rang nogometnega tekmovanja. Zaskrbljujoč podatek je predvsem ta, da je bil Micheli star komaj 37 let in naj ne bi imel predhodnih kroničnih obolenj, čeprav te informacije niso uradno potrjene.

Italija je še vedno najbolj prizadeta država, kjer je okuženih že skoraj 60.000 ljudi, doslej pa je ugasnilo že slabih 5500 življenj. Nevarno žarišče koronavirusa postaja tudi Španija, kjer so v nedeljo potrdili smrt nekdanjega predsednika Real Madrida Lorenza Sanza (77), ki so ga pred petimi dnevi sprejeli v bolnišnico v Madridu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.