Šport > Nogomet
9817 ogledov

Umrl komaj 37-letni funkcionar, ti podatki so zaskrbljujoči

Sveča Profimedias
Za posledicami okužbe s COVID-19 je umrl komaj 37-letni nogometni funkcionar.

Zloglasni koronavirus je zahteval novo smrtno žrtev v nogometnih krogih. Iz Italije poročajo, da je za posledicami okužbe z novim virusom umrl komaj 37-letnik Andrea Micheli, nekdanji predsednik italijanskega tretjeligaša Pergoletteseja.

Pokojni nogometni funkcionar je ekipo vodil v času, ko je osvojila Serie D in napredovala v višji rang nogometnega tekmovanja. Zaskrbljujoč podatek je predvsem ta, da je bil Micheli star komaj 37 let in naj ne bi imel predhodnih kroničnih obolenj, čeprav te informacije niso uradno potrjene.

Italija je še vedno najbolj prizadeta država, kjer je okuženih že skoraj 60.000 ljudi, doslej pa je ugasnilo že slabih 5500 življenj. Nevarno žarišče koronavirusa postaja tudi Španija, kjer so v nedeljo potrdili smrt nekdanjega predsednika Real Madrida Lorenza Sanza (77), ki so ga pred petimi dnevi sprejeli v bolnišnico v Madridu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.